Bel ons vandaag

085 21 21 712

BRAMS INSTALLATIES

Over ons

OVER ONS

Ervaring in Elektrotechniek: Voor Betrouwbaarheid in Huis

Ontdek Brams Installaties: Onze toewijding aan excellentie in elektrische oplossingen strekt zich uit over meer dan tien jaar. We koesteren veiligheid als onze prioriteit, richten ons op klantgerichtheid en leveren hoogwaardige diensten die consistent de verwachtingen overtreffen

Cijfers die Spreken

Ontdek onze prestaties: meer dan 50 tevreden klanten en een gemiddelde score van 9/10 illustreren onze toewijding aan uitmuntendheid in dienstverlening

Recenties

gescored

Veel gestelde vragen

Ontdek antwoorden op veelgestelde vragen over onze diensten, tarieven en meer. Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Neem gerust contact met ons op

Wat voor soort elektrische diensten bieden jullie aan?

We bieden een breed scala aan elektrische diensten, waaronder installatie, reparatie, onderhoud en upgrades voor residentiële en commerciële klanten.

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor mijn project?

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen via onze website door het invullen van ons contactformulier of door telefonisch contact op te nemen. We reageren snel met een op maat gemaakte offerte voor uw project.

Werken jullie ook in noodsituaties en buiten reguliere kantooruren?

Ja, we hebben een 24/7 nooddienst voor dringende elektrische problemen, beschikbaar buiten reguliere kantooruren.

Zijn jullie gecertificeerd en verzekerd?

Ja, al onze elektriciens zijn gecertificeerd en ons bedrijf is volledig verzekerd, waardoor u met vertrouwen gebruik kunt maken van onze diensten.

Hoe lang duurt het voordat een project wordt voltooid?

De tijdsduur varieert op basis van de complexiteit van het project. We streven ernaar om realistische deadlines te stellen en onze projecten op tijd af te ronden.

Wat zijn de typische kosten voor elektrische werkzaamheden?

Kosten variëren afhankelijk van de aard en omvang van het project. We bieden gratis offertes en transparante prijzen voorafgaand aan de werkzaamheden.

Wat is jullie benadering bij het waarborgen van veiligheid?

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze elektriciens zijn getraind om strikte veiligheidsprotocollen te volgen en we voldoen aan alle geldende veiligheidsnormen en -voorschriften.

Bieden jullie garantie op jullie werk?

Ja, we bieden garantie op al onze uitgevoerde werkzaamheden. Mocht er iets niet naar tevredenheid zijn, dan staan we klaar om het probleem op te lossen.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte

Interesse in onze diensten? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe wij uw elektrische behoeften kunnen vervullen.